fbpx

Kapstok industrieel

buisstijl-industriele-meubels

Kapstok industrieel

Van deze industriële kapstokken knapt je hal echt op! De plank brengt veel sfeer en kun je gezellig decoreren met plantjes en accessoires, of gebruiken als hoedenplank voor mutsen.

Aan de haken hang je de jassen op, en deze bieden voor sjaals een mooie plek! Natuurlijk kun je aan een aantal kapstokken ook kledinghangers kwijt voor je nette jassen.

Daarom hebben onze kapstokken een extra plank. Zo berg je ook je schoenen, mutsen en tassen handig en netjes op. Je kunt het plankje bij de wandkapstok ook gebruiken om accessoires neer te zetten, zoals een leuke foto en wat kleurrijke bloemen en planten. Zo wordt de hal, je kantoor of de slaapkamer nog sfeervoller.

Kapstok industrieel kopen

Onze kapstok industrieel is gemakkelijk en snel te bestellen in de webshop. De industriële wand kapstokken zijn ideaal voor het hele gezin.

Een aantal industriële kapstokken heeft namelijk haken op verschillende hoogtes; perfect voor het ophangen van de kinderjassen!

De kapstokken hebben verschillende afmetingen. Daarnaast beschikt een aantal kapstokken industrieel over een hoedenplank, zodat je voldoende plaats hebt voor sjaals, schoenen en tassen.

Hoewel je industriële kapstok voornamelijk functioneel moet zijn, wil het oog ook wel wat. Wie zegt dat industriële kapstokken saai moeten zijn?

Elke hal en elke kamer is anders, daarom verkopen we niet alleen staande kapstokken, maar bijvoorbeeld ook garderoberekken, wandkapstokken en kledingrekken met een stijlvolle industriële look. Wij houden  van multifunctionele meubels.

Kapstok industrieel met accessoires

Van deze industriële staande kapstokken knapt je hal echt op! De plank brengt veel sfeer en kun je gezellig decoreren met plantjes en accessoires, of gebruiken als hoedenplank voor mutsen.

Aan de haken hang je de jassen op, en deze bieden voor sjaals een mooie plek! Natuurlijk kun je aan een aantal kapstokken ook kledinghangers kwijt voor je nette jassen.

Daarom hebben onze kapstokken een extra plank. Zo berg je ook je schoenen, mutsen en tassen handig en netjes op.

Je kunt het plankje bij de wandkapstok ook gebruiken om accessoires neer te zetten, zoals een leuke foto en wat kleurrijke bloemen en planten. Zo wordt de hal, je kantoor of de slaapkamer nog sfeervoller.

Zoeken naar kapstok industrieel wonen.