Retouren

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Bij Buisstijl.nl kun je om deze reden het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen aanmelden voor retour en heb je na deze periode nog 14 dagen om het product te retouneren. In wettelijke termen heet dat ‘bedenktijd’. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Dit uiteraard helemaal volgens de laatste wettelijke regelgeving welke op 13 juni 2014 van kracht is geworden. De spullen moeten voor zover dit mogelijk is in de originele verpakking, voorzien van de originele labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden.Nadat de klant zich op het herroepingsrecht beroept heeft Buisstijl.nl 14 dagen om het aankoopbedrag terug te storten.

LET OP: alleen wanneer er sprake is van wanprestatie van onze zijde, dan wel wanneer het een productiefout betreft, zullen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening nemen.

Handelswijze en voorwaarden reguliere retourzendingen: 

– Meld de retourmelding of klacht d.m.v. een email te sturen naar info@buisstijl.nl

Je retourpakket:

– Sluit bij voorkeur een kopie van de pakbon in bij de retourzending.

– Breng je retourpakket naar het dichtstbijzijnde PostNL afgiftepunt- Belgische klanten vragen wij vriendelijk contact met onze klantenservice op te nemen om samen tot de beste oplossing te komen voor retournering.

-Je krijgt bij het inleveren van het pakket een ontvangst bon waarop een track en trace code staat vermeld. Bewaar deze bon goed totdat je een ontvangstmelding van ons krijgt.

– Wanneer het product in goede staat retour in ontvangst is genomen, ontvangen wij op kantoor melding vanuit het magazijn waarna het aankoopbedrag van het artikel teruggestort wordt op de rekening vanwaar wij de betaling hebben mogen ontvangen. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat je het bijgeschreven bedrag daadwerkelijk op je rekeningoverzicht ziet verschijnen.

– Wanneer de retourzending niet is aangemeld via de website en er geen kopie pakbon aangetroffen wordt bij de retour gezonden spullen, kan de administratieve verwerking aanzienlijke vertraging oploopt. Reguliere retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald worden geweigerd.

– LET OP! Wanneer wij een deel van de bestelde goederen retour ontvangen, mogen wij wanneer het totale aankoopbedrag van de behouden artikelen minder is dan 50 euro, de verzendkosten inhouden bij het terug te storten aankoopbedrag van de geretourneerde spullen.

Handelswijze retourzending bij een bijzondere oorzaak als defect of verkeerd artikel:

Buisstijl.nl accepteert de wetgeving van het consumentenrecht ter zake Kopen op Afstand. Dit geheel volgens de laatste wettelijke regelgeving. De huidige wetgeving is ingegaan op 13 juni 2014. Verzendkosten voor het retourneren zijn behoudens wanprestatie onzerzijds voor rekening van de koper.

Met nadruk melden wij dat wanneer je een beschadigd of onjuist artikel ontvangt u dit binnen 24 uur na ontvangst (per email via info@buisstijl.nl) bij ons dient te melden.

Aan de hand hiervan komen wij met een passende oplossing. Wanneer retournering noodzakelijk is, kun je het pakket naar het dichtstbijzijnde POSTNL afgiftepunt in NL brengen waar het pakket wordt voorzien van een barcode die op locatie wordt gescand. Je krijgt een afgiftebewijs mee met track en trace code. Bewaar dit goed totdat het ontvangst van de retourzending is gemeld. Zodra het pakket op onderstaande adres is geleverd zullen wij binnen vijf werkdagen de door jou gemaakte verzendkosten terugstorten. Wij streven er steeds naar om ook in dit geval met een snelle en passende oplossing te komen.

Retouradres goederen:

Buisstijl.nl, Kouwe hoek 3, 2471 PX, Waddinxveen

Verstuur het pakket naar bovenstaand adres. Wij bevestigen de ontvangst van het pakket zodra dit gearriveerd is.

Verzenden

Wij verzenden onze artikelen via PostNL.

PostNL is de meest gebruikte vervoerder in Nederland. Op zich geen garantie voor succes. Jouw en onze ervaring is wat telt. En die is heel positief.

PostNL levert snel, heeft een overzichtelijk track&trace systeem en werkt zelfs met tijdvakken. Je weet vaak de dag van tevoren al hoe laat je bestelling de volgende dag ongeveer binnen is.

Verzendkosten

Wandkapstokken; verzendkosten €15,00

Staande kapstokken;  verzendkosten €25,00

Wandplanken; verzendkosten €10,00

Schoenenrekken; verzendkosten  €15,00

Eettafels; verzendkosten €100,00

Tafels; verzendkosten  €40,00

Stoelen/banken/fauteuils; verzendkosten  €10,00